Tim Kok en Jobcoaching

Hoveniersbedrijf Tim Kok stelt zijn bedrijf open voor professionele jobcoaching voor mensen met een arbeidsbeperking. Werknemers met een beperking, hoog of laag opgeleid, zijn bijzonder gemotiveerd. Onze belangrijkste investering in een werknemer met een beperking, is inlevingsvermogen, betrokkenheid en enthousiasme.

De Bijbel is voor ons een belangrijke inspiratiebron. Ons mensbeeld is christelijk en vanuit die levensovertuiging (met naastenliefde als opdracht) geven we invulling aan re-integratie en jobcoaching.

Dit vraagt om een gestructureerde aanpak. Hiervoor werken wij samen met Talenta. Talenta heeft daarvoor een eigen werkwijze ontwikkeld. De jobcoaches van Talenta helpen de cliënt om zo goed mogelijk te functioneren en zichzelf te ontwikkelen, afgestemd op de hulpvraag. Kenmerk van de methode is de maximale integratie in de werkomgeving. We beschermen, begeleiden en ondersteunen. Niet zelden is dat de route naar een volledig zelfstandig functioneren.

UITDAGING
Samen met u als klant gaan we graag de maatschappelijke uitdaging aan om mensen met een arbeidsbeperking te laten participeren op de arbeidsmarkt. Als het even kan zelfstandig – dankzij onze begeleiding, training en scholing.

Meer weten? www.talentawerkt.nl


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.