Belangeloos tuinen project Plantage

Tim Kok Hoveniers werkt belangeloos mee voor vernieuwing tuinen Plantage.

De tuinen rondom het verpleeghuis De Plantage in Brielle hebben de afgelopen jaren onvoldoende aandacht gehad. Ze zijn ook enigszins verouderd geraakt en niet meer helemaal toegesneden op de huidige bewoners van de Plantage. Samen met een aantal hoveniersbedrijven uit de regio hebben wij de grote opknapbeurt van de tuinen rondom de Plantage gerealiseerd. Door deze vorm van sponsoring kunnen de bewoners van het verpleeghuis komend voorjaar weer buiten genieten van het mooie weer.

Gezondheid is een rijkdom
Zijn bijdrage aan het tuinenproject van de Plantage ziet Tim Kok vooral als een vorm van naastenliefde.
“Gezondheid is een rijkdom. Dat hebben we niet van onszelf, maar wordt ons van boven gegeven. Als je de bewoners van Plantage zo in hun rolstoel ziet zitten, mag je blij zijn dat je met die zware tegels mag sjouwen. Er is al zo weinig bewustwording in deze wereld; gezondheid wordt zo gewoon gevonden, maar dat is het dus eigenlijk niet.”


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.